Gratis toegang lezingen Post Scriptum

Gratis toegang lezingen Post Scriptum

Post Scriptum, boekhandel in Hof van Spaland, nodigt leerlingen van het STGS uit. 

Op 23 oktober ontvangen we Sanneke van Hassel, Alma Mathijsen en Daan Borrel. Zij gaan met elkaar in gesprek over hun aansprekende en onthullende boeken. Topauteur van korte verhalen Sanneke van Hassel schrijft in Milde klachten met lichtheid en scherpte over de enorme invloed die de coronacrisis had op ieders persoonlijke leven. Daan Borrel, baanbrekend auteur over vrouwelijk verlangen en seksualiteit, publiceert haar eerste roman De Dragers over (draag)moederschap, solidariteit en verzet. En romancier Alma Mathijsen schijnt haar licht over de magische binnenwereld van mensen die weten wat seksueel geweld is in Onderland.

Toegang is normaliter €5, maar leerlingen van het STGS mogen op vertoon van hun schoolpas gratis naar binnen. Het enige wat je hoeft te doen, is jezelf opgeven via info@postscriptum.nl

Het volgende waar leerlingen gratis bij naar binnen kunnen en mogen is onze lunchlezen met Gerwin van der Werf op zondag 17 november, 12.00 uur. Hij zal spreken over zijn nieuwe boek Wilgeneiland, maar zijn bekroonde boeken Strovuur en De droomfabriek zullen zeker ook aan bod komen. "Die hebben natuurlijk allebei op allerlei lijstjes voor jongeren gestaan en dat verwacht ik eigenlijk van Wilgeneiland ook weer," aldus Gerben (eigenaar Post Scriptum en tevens boekverkoper van het jaar 2024/2025).  

Gratis toegang lezingen Post Scriptum

Meer nieuws